Ο Δήμαρχος Πλατανιά ζητά την επίσπευση των διαδικασιών για την αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης με νεώτερο επείγον έγγραφο του, προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών και Πολιτισμού, ζητά την επίσπευση των διαδικασιών για τη μελέτη κατασκευής νέας γέφυρας στην Τ.Κ. Αλικιανού στον ποταμό Κερίτη και την ανακατασκευή/αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας Κερίτη.

Στο έγγραφο του ο κ. Μαλανδράκης ζητάει, αφενός την επίσπευση των διαδικασιών για την σύναψη της προγραμματικής σύμβασης και την έναρξη της Μελέτης για την κατασκευή της νέας Γέφυρας στον ποταμό ΚΕΡΙΤΗ στην Τ.Κ. Αλικιανού, και αφετέρου για τον συντονισμό και επίσπευση των διαδικασιών για τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Υποδομών & Υπουργείου Πολιτισμού και λοιπών φορέων, για την ανακατασκευή/ αποκατάσταση της καταστραφείσας ιστορικής γέφυρας ΚΕΡΙΤΗ.

Επίσης ο Δήμαρχος, μεταξύ των άλλων, αναφέρει την αναγκαιότητα για την επιτάχυνση των παραπάνω διαδικασιών, καθόσον σήμερα η Δ.Ε. Μουσούρων του Δήμου Πλατανιά, είναι ουσιαστικά διαμοιρασμένη στα δύο, με αποτέλεσμα μια παραγωγική περιοχή με χιλιάδες προϊόντα και χιλιάδες κατοίκους να βρίσκεται σε “κλοιό” απομόνωσης.

"Sponsored links"

Παράλληλα ο Δήμος το προηγούμενο διάστημα , έχει συνδράμει σε συνεργασία με την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων, για τη συλλογή τμημάτων της κατεστραμμένης γέφυρας από την κοίτη του ποταμού Κερίτη, διαθέτοντας μηχανήματα και προσωπικό, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρχαιολόγων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις