18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ο καθένας κουβαλά το DNA του

Ημερομηνία:

Η αμφισβητούμενη ταυτότητα ενός ανθρώπου που αποδεικνύεται απ’ το DNA του. Με το αίμα που κυκλοφορεί στις φλέβες του.

Η ταυτότητα ενός λαού, ενός έθνους αποδεικνύεται από το DNA του. Αυτό που υπάρχει μέσα του. Δηλαδή στα σπλάχνα της γης του. Απ’ τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του, τα μνημεία του, τις γραφές του. Απ’ την γλώσσα που είναι γραμμένη πάνω στα μνημεία τα αρχαία.

Κανένα άγαλμα της Μακεδονίας, κανένα μνημείο, που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη, καμμία γραφή, καμμία γλώσσας δεν ήταν σλάβικη. Ήταν μόνο Ελληνικά.

Τα μνημεία, αδιάσειστες αποδείξεις της καταγωγής ενός Έθνους, ενός λαού είναι το D.N.A.του. Καμμία προπαγάνδα, κανένας συσχετισμός, κανένα ΝΑΤΟ, καμμία Ε.Ε, κανείς υποτελής, δεν μπορεί να παραχαράξει αυτήν την αλήθεια! Ακόμα και αν πλαστά μνημεία οι Σκοπιανοί θάψουν στην γη, η αρχαιολογία, αυτή η υπέροχη επιστήμη αποδεικνύει την ευτέλεια. Είναι μία απ’ τις ωραιότερες επιστήμες μαζί με την φιλολογία. Και οι αρχαιολόγοι (τα περισσότερα παιδιά αρχαιολόγοι άνεργοι) είναι οι πιο σημαντικοί επιστήμονες. Ευτυχώς για τις αλήθειες όλων των λαών του κόσμου που υπάρχουν οι αρχαιολόγοι. Έτσι, οι σφετεριστές της ιστορίας, παραμένου ευτελείς σφετεριστές.

Ένα παραμυθάκι αληθινό

Έχεις ένα σπίτι δικό σου. Νόμιμο, με όλες τις αποδείξεις για την ιδιοκτησία του. έχεις και ένα γείτονα που δεν του αρέσει το δικό του σπίτι. Που εποφθαλμιά το σπίτι σου.

– Αυτό το σπίτι είναι δικό μου. ισχυρίζεται.

Το ισχυρίζεται χρόνια.

Το λέει, το λέει, το λέει, μέχρι που βρίσκει κάποιους πονηρούς για τους δικούς τους λόγους που τον αβαντάρουν στους ισχυρισμούς του.

Πώς μπορεί αυτός να σου πάρει το σπίτι; Μόνο μ’ έναν τρόπο: Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να είναι ηλίθιος.

Και να πει: «Ο καημενούλης, να μην έχει καλό σπίτι, αμαρτία, να του το δώσομε εμείς μωρέ!»(καλή ώρα σαν τον Τσίπρα στη Βουλή: «Μα να τους λέμε Σκοπιανούς;»)

– Όοοχι βέβαια τους καϋμένους! Να τους δώσομε το όνομά μας. Να τους πούμε Μακεδόνες. Τόσες φυλές είμασταν, να τους χαρίσομε μία, πιο ωραία απ’ τους Σλάβους. (βλέπετε τώρα ποιοι είναι οι ρατσιστές; Δηλαδή τι έχουν οι Σλάβοι, οι Αλβανοί, οι Ρομά;)

Και μετά ο ιδοκτήτης να πάει σ’ ένα συμβολαιογράφο (Βουλή) να του το γράψει.

Αλήθεια, αναρωτιέμαι, γιατί έπρεπε οι Έλληνες βουλευτές να υπογράψουν την παραχώρηση; Έτσι αποδεικνύεται η ιδιοκτησία μας, που την δώσαμε. Χωρίς την υπογραφή μας δεν μπορούσαν να μας πάρουν το σπίτι.

"google ad"

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ