Πέτρος Ξεκούκης: «Ο Άγιος Παΐσιος προφήτεψε ότι θα γίνω γνωστός ηθοποιός. Όταν μπαίνεις στον οίκο του Θοεύ, θα σε αφήσει ο Θεός να πάθεις κάτι;»

Κανένα σχόλιο

Συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT παραχώρησε ο Πέτρος Ξεκούκης αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και την… προφητεία που του είπε ο γέροντας Παΐσιος για την επαγγελματική του πορεία.

Αναφορικά με τη χρήση μάσκας σε χώρους λατρείας, ο ηθοποιός είπε ότι δεν την κρίνει απαραίτητη, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος κοινώνησε χωρίς κανέναν φόβο.

«Πιστεύω ότι η μάσκα δεν απαραίτητη. Όταν έχεις έναν καλεσμένο στο σπίτι σου, κάνεις το καλύτερο να τον περιποιηθείς και τον φροντίζεις. Όταν μπαίνεις στον οίκο του Θοεύ, θα σε αφήσει ο Θεός να πάθεις κάτι; Πώς είναι δυνατόν, στον οίκο του Θεού μένεις, είναι παιδαριώδες αυτό. Το σκέφτονται αυτοί που έχουν σκοπιμότητες. Είναι δυνατόν να συγκρίνεις με τον Θεό, τον χτίστη με το χτίσμα; Πλανάσθε όσοι πιστεύετε ότι δεν κοινώνησαν! Κοινώνησαν αρκετοί άνθρωποι εν μέσω κορωνοϊού το Πάσχα. Ασφαλώς κοινώνησα κι εγώ, δεν έπαθε κανείς τίποτα».

"Sponsored links"

Τέλος, αναφέρεται στον Άγιο Παΐσιο ισχυριζόμενος ότι του είχε αποκαλύψει ότι θα γίνει γνωστός μέσα από τη δουλειά του.

«Στο ξεκίνημά μου στη σχολή μου είχε αναφέρει εσύ που θα έχεις λόγο και θα βγαίνεις στις τηλεοράσεις, μην ξεχάσεις να μιλήσει για τον Χριστό και για αυτό είμαι τόσο μαχητικός. Πήγα στην αδερφή μου και της είπα χαριτολογώντας ότι μου είπε πως θα γίνω γνωστός».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις