Πίσω Σελίδες: Ελάτε να κάνουμε ένα πείραμα…

Κανένα σχόλιο

Καθημερινά στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5 στα Χανιά.

Πίσω Σελίδες – Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ακούστε τι θα κάνουμε, ο καθένας στη γειτονιά του:

"Sponsored links"

– Στεκόμαστε στην ουρά ενός μαγαζιού που πουλάει χριστουγεννιάτικα (ξέρετε, δέντρα μπάλες, κάλτσες Αη Βασίλη κτλ). Εκεί δηλαδή που μετά το άνοιγμα παρατηρούνται οι ουρές με 15 – 20 ή και περισσότερα άτομα, συνήθως έξω από το μαγαζί, πάνω στο πεζοδρόμιο.

– Περιμένουμε υπομονετικά μέχρι να έρθει η σειρά μας να μπούμε στο μαγαζί. Μόλις μπει ο προηγούμενος από εμάς ανοίγουμε ένα πανό και αρχίζουμε να φωνάζουμε συνθήματα. Ο,τι να ΄ναι, δεν έχει σημασία π.χ. «Οχι άλλες τρύπες στα κουλούρια». Δυνατά όμως και με πάθος.

– Παρατηρούμε σε πόση ώρα θα έχει έρθει η αστυνομία για να διαλύσει τη «συγκέντρωση» και πόσους από τους πελάτες (μαζί με εμάς φυσικά) θα έχουν συλλάβει.

– Γιατί ως γνωστόν στη συγκέντρωση κολλάει, στα ψώνια δεν κολλάει..

Στα σοβαρά τώρα.

Οι εκατόμβες νεκρών συνεχίζονται και εμείς μιλάμε ακόμα για… σπίτια πολιτικών.

Και η αστυνομία σκοτώνει παιδιά με την ίδια άνεση και εδώ και στην Αλβανία.

www.pisoselides.gr

——————

"Sponsored links"

Ακούστε την σημερινή εκπομπή όπως εξέπεμψε στο MixCloud:
https://www.mixcloud.com/Marios_Dionellis/ελάτε-να-κάνουμε-ένα-πείραμα-πίσω-σελίδες-πέμπτη-10-δεκεμβρίου-2020/

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις