“Παράπλευρη απώλεια” της φωτιάς στο Πανεπιστήμιο και η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου

Κανένα σχόλιο

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενημερώνει τους ωφελούμενούς του και γενικότερα τους πολίτες του Ηρακλείου ότι μετά τα πρόσφατα γεγονότα, της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου και λειτουργούσε  το Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο,  προέκυψαν ανυπέρβλητα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της δομής μας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

“Αν και ο χώρος δεν κάηκε, καταστράφηκαν όσα φάρμακα διαθέταμε λόγω της έκθεσής τους στις υψηλές θερμοκρασίες της φωτιάς. Για τους λόγους αυτούς έχει ανασταλεί η λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου και του κοινωνικού φαρμακείου μέχρι να βρεθεί μια έστω και προσωρινή λύση στέγασης και να συγκεντρώσουμε εκ νέου φάρμακα για να καλύψουμε τις ανάγκες των ασθενών μας

"Sponsored links"

Ελπίζουμε το συντομότερο δυνατόν να είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε και πάλι την λειτουργία μας και θα ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας με νέο δελτίο τύπου για τον νέο μας χώρο και τις νέες διαδικασίες.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστέκονται στην προσπάθειά μας ώστε να στα σταθούμε ξανά στα πόδια μας”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις