Παρέμβαση του συλλόγου Εστίας στην αντιπεριφέρεια Χανίων για την επέτειο από την δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ανακοινωση Συλλόγου Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης:

Συμβολική παρέμβαση από τον σύλλογο Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα στην αντιπεριφέρεια Χανίων, στη μνήμη ενός αδικοχαμένου παιδιού, του Α. Γρηγορόπουλου και με αφορμή την ένταση της κυβερνητικής καταστολής και του αυταρχισμού όλο το προηγούμενο διάστημα, στις 17 νοεμβρη, στην απεργία στις 26 Νοέμβρη αλλά και σήμερα.

Τα αυταρχικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση είναι πέρα και έξω από κάθε λογική προστασίας της δημόσιας υγείας, την οποία άλλωστε έχει αφήσει στο έλεος.

"Sponsored links"

Η νεολαία και οι φοιτητές δεν υπακούν στη σιγήν νεκροταφείου που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση, πλάι στο εργατικό κίνημα θα δώσουν απάντηση στην αυταρχικότητα που είναι προπομπός νέου γύρου επίθεσης στα εργατικά δικαιώματα, που θα φέρει μεγαλύτερη υποβάθμιση των όρων ζωής μας.

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης. Απαιτούμε την απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις