Περί της όμορφης Σούγιας, να λέμε τα στραβά αλλά να λέμε και τα σωστά

Κανένα σχόλιο

Να λέμε τα στραβά, αλλά να λέμε και τα σωστά.

Η Σούγια, πριν περίπου ένα μήνα βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής αφού σε φωτογραφίες που διακινήθηκαν ευρύτατα στο διαδίκτυο φαινόταν το πετσόκομμα δέντρων. Πολλοί είχαν συνδέσει αυτή την ενέργεια με τη βούληση κάποιων να αποτρέψουν τους ελεύθερους κατασκηνωτές από το να στήνουν τις σκηνές τους σε εκείνο το σημείο αφού άλλωστε και οι επισκέψεις της αστυνομίας είχαν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα.

Όμως η Σούγια παραμένει ένας πανέμορφος και φιλόξενος τόπος.

"Sponsored links"

Και αυτό το καλοκαιρι, οι Χανιώτες επισκέπτονται τη Σούγια η εικόνα της οποίας – με εξαίρεση το θέαμα των δέντρων με τα βαθιά κλαδέμματα – είναι καλύτερη σε σχέση με άλλες χρονιές.

Χαρακτηριστικές είναι και οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε από το νέο ντους που τοποθετήθηκε προς το τέλος της παραλίας, εκεί που συχνάζουν οι κατασκηνωτές.

Όπως φαίνεται, το ντους που τοποθετήθηκε είναι καινούργιο ενώ επενδύθηκε με κάλυμμα από καλαμωτή, ώστε να μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους οι λουόμενοι δίχως τα αδιάκριτα βλέμματα άλλων ανθρώπων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις