Πολλοί λιγότεροι οι τουρίστες στα Χανιά, αλλά πολύ καλύτερη ποιότητα

Κανένα σχόλιο

Αυτή είναι η διαπίστωση πολλών επιχειρηματιών με τουριστικά καταστήματα στα Χανιά.

Όπως λένε, η κίνηση είναι μεν πολύ μικρή όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των τουριστών που έχουν έρθει. Οι τουρίστες έχουν λεφτά, δεν κάνουν παζάρια, ενώ όπως μας είπαν, είναι ιδιαίτερα ευγενικοί.

Βεβαίως, δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες τόσων τουριστικών καταστημάτων, όμως υπάρχει η αισιοδοξία ότι αν ο αριθμός των τουριστών αυξηθεί και οι τουρίστες είναι αυτού του επιπέδου, τότε κάτι μπορεί να σωθεί.

"Sponsored links"

Αρκετοί είναι οι επιχειρηματίες άλλωστε που επιθυμούν και αυτοί μία αλλαγή μοντέλου ώστε να μειωθεί ο αριθμός των τουριστών που έρχονται στον τόπο μας, αρκεί η ποιότητά τους να είναι καλύτερη.

Ό μαζικός τουρισμός δεν είναι πανάκεια, αφού άλλωστε, όπως λένε, τέτοιου είδους τουρίστες συνήθως περνούν τον περισσότερό τους χρόνο στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, ξοδεύουν ελάχιστα και όποτε ξοδεύουν κάνουν… παζάρια.

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις