18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ρουβίκωνας: Πού είναι το ποινικό αδίκημα να ελέγχουμε τους αστυνομικούς

Ημερομηνία:

Το περιστατικό ελέγχου αστυνομικών από μέλη του Ρουβίκωνα πριν από μερικές ημέρες, σχολίασε μέσω ανάρτησης στο facebook, στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας, σημειώνοντας ότι είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

«Ποιο ακριβώς είναι το ποινικό αδίκημα ,όταν θες να εξακριβώσεις ποιοί είναι αυτοί που κάθονται και παρακολουθούν το σπίτι σου με κράνη και φούλ φέις, την ίδια ωρα μάλιστα που δέχεσαι απειλές απο φασίστες που γράφουν απειλητικά συνθήματα στις εισόδους των κατοικιών μας;» γράφει το μέλος του Ρουβίκωνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρουβίκωνας είχε αναρτήσει και βίντεο από τον έλεγχο που έκαναν μέλη της ομάδας τα οποία υποχρέωσαν αστυνομικούς να δείξουν την ταυτότητά τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ