Σε διεθνές φεστιβάλ μαθητική ταινία από τα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων η ταινία μικρού μήκους “Αντίο Όνειρα Μου” θα συμμετάσχει στο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους “Corti a Ponte”:

«Τα νέα ήρθαν και είναι επίσημα.  Το Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους CORTI A PONTE – στην γειτονική Ιταλία – ανακοινώνει ότι επέλεξε για το πρόγραμμα του την ταινία Αντίο Όνειρα Μου που δημιούργησαν μαθητές, εκπαιδευτικού και γονείς από το Γαλατά Χανίων στο πλαίσιο της δράσης cineΜαθήματα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Η ταινία συμμετέχει στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα για παιδιά και νέους και θα προβληθεί την Τρίτη 5 Μαΐου 2020.

"Sponsored links"

Αντίο Όνειρα Μου / 9:51

Η ταινία διαπραγματεύεται την σχέση μεταξύ ενός παππού και του εγγονιού του με φόντο ένα μονοθέσιο δημοτικό που κλείνει…

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις