Σπάνε κάθε ρεκόρ τα χρέη προς την Εφορία: Κατάσχουν χρήματα από 1.143.356 πολίτες σε αδυναμία

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη αύξηση κατά 849 εκατ. ευρώ κατέγραψαν τον Αύγουστο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, καθώς όλο και περισσότερα νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν τους δυσβάσταχτους φόρους και τα χαράτσια που συνεχίζονται στη «μεταμνημονιακή εποχή».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, από την αρχή του έτους μέχρι τον Αύγουστο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ανήλθαν σε 6,418 δισ. ευρώ. Το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών (παλαιών και νέων) έφτασε τα 102,644 δισ. ευρώ.

Πάντως, ο συνολικός αριθμός αυτών που χρωστάνε στο Δημόσιο περιορίστηκε τον Αύγουστο σε 3.801.967άτομα από 3.933.628 τον Ιούλη, αφού ο φοροεισπρακτικός κρατικός μηχανισμός έχει εξαπολύσει κύμα κατασχέσεων.

"Sponsored links"

Οι φορολογούμενοι, στους οποίους μπορούν να επιβληθούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, ανήλθαν σε 1.732.862, ενώ αυτοί που βρίσκονται ήδη σε καθεστώς αναγκαστικών μέτρων είναι 1.143.356.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις