Σπιτικές Προτάσεις

Κανένα σχόλιο

Σάλτσα μουστάρδας
Σαράντα gr βούτυρο, σαράντα gr αλεύρι, μισό κιλό ζωμό ή νερό, δύο κουταλιές μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού.
Βάλτε το βούτυρο να λιώσει, ρίξτε το αλεύρι. Ρίξτε το υγρό αφήστε την σάλτσα να βράσει επί πέντε λεπτά. Προσθέστε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, αφήστε τη σάλτσα να βράσει πέντε λεπτά. Ρίξτε στο τέλος αλάτι και πιπέρι.

Σάλτσα με κάπαρη
Σαράντα gr αλεύρι, σαράντα gr βούτυρο, μισό κιλό ζωμό από ψάρι, τρεις κουταλιές της σούπας κάπαρη, χυμό ενός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, μια κουταλιά κρέμα γάλακτος.
Βάλτε το βούτυρο να λιώσει και ρίξτε το αλεύρι. Ανακατεύετε, ρίξτε τον ζωμό, προσθέστε την κάπαρη, αφήστε την σάλτσα να βράσει επί 1 λεπτό. Αλάτι, πιπέρι. Ταιριάζει με ψάρι βραστό.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις