Σπιτικές Προτάσεις

Κανένα σχόλιο

Πατάτες ωγκραντέν

Κόβουμε στρογγυλές και πολύ λεπτές φέτες τις πατάτες. Τις μισοτηγανίζουμε. Βουτυρώνουμε πυρέξ, βάζουμε μια στρώση. Πασπαλίζουμε με πολύ –πολύ τυρί τριμμένο. Από πάνω μια στρώση ζαμπόν. Πάλι πατάτες, τυρί, 2 κρέμες γάλακτος και μικρά μικρά κομματάκια φρέσκο βούτυρο. Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για πολύ ώρα.

Μακαρόνια ωγκραντέν

"Sponsored links"

Ένα πακέτο μακαρόνια βίδες, 2 κιλά γάλα, μισό βιτάμ μισό κιλό φέτα τριμμένη, 3 αυγά και όσο τυρί θέλουμε και αλάτι.

Ζεσταίνω λίγο στο ταψί το γάλα με το βιτάμ να λιώσει και ρίχνω τα μακαρόνια και τα υπόλοιπα υλικά να ψηθούν.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις