Στηρίζει Σημαντηράκη ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων με το βλέμμα στις εθνικές εκλογές

Κανένα σχόλιο

Σε μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής καλεί η Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ η οποία ζητά τη στήριξη του Παναγιώτη Σημανδηράκη ώστε να αποτροπεί η “δεξιά παλινόρθωση”.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων καλεί τους πολίτες του Νομού μας να ψηφίσουν μαζικά την Κυριακή.

"Sponsored links"

Η πολιτική στόχευση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα πανδημοκρατικό – προοδευτικό προσκλητήριο για την αποτροπή δεξιάς παλινόρθωσης, παραπέμπει στην ανάγκη να καταψηφιστούν τα δημοτικά και περιφερειακά σχήματα που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Ο Νομός Χανίων θα δώσει και αυτήν την Κυριακή αλλά και στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, τη δική του απάντηση σε όσους θέλουν να επιβάλλουν τις νεοφιλελεύθερες αντιλαϊκές επιλογές τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις