19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Στους άρπαγες – Συμφέρει περισσότερο η κατάσχεση λογαριασμού απ’ την ρύθμιση

Ημερομηνία:

Εξαγγέλλουν ρυθμίσεις των 120 δόσεων. Τις είδατε; Προς το παρόν δεν τις βλέπει κανείς. Γιατί αυτοί που διοικούν την ζωή μας χωρίς να το έχομε επιλέξει εμείς, αυτοί που διοικούν την Κυβέρνηση, αυτοί που χωρίς να έχομε καμία ομοιότητα ως προς την Οικονομία με αυτούς, επιμένουν να μας σέρνουν σε κοινή οικονομική πολιτική, αυτοί που ακόμα και σήμερα αμετανόητοι γιορτάζουν την τρομερή νύκτα των Κρυστάλλων, αυτοί κάθονται στο σβέρκο μας, κερδοσκοπούν εκμεταλλευόμενοι την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και μας ρουφούν το αίμα μας. Έτσι λοιπόν στρογγυλοκαθισμένοι σ’ αυτό το παράνομο Ταμείο λογαριάζουν: «Αν κάνομε ρύθμιση π.χ. στα ασφαλιστικά ταμεία για υποχρεώσεις ας πούμε 15.000 ευρώ με τις 120 δόσεις θα εισπράττομε στο εξάμηνο από τον κάθε επιχειρηματία 125 ευρώ μηνιαίως x 6 μήνες = 750 ευρώ. Αν όμως του κάτσομε στον λογαριασμό του τα παίρνομε όλα. Και στο εξάμηνο θα έχομε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Γι’ αυτό δεν κάνουν ρύθμιση. Για να τα βουτούν όλα. Είναι αυτοί που η νεολαία τους γιόρτασε προχτές με ναζιστικά εμβατήρια και μπύρες την φοβερή, την δολοφονική την αξέχαστη σε κάθε ένα που λογάται άνθρωπος «Νύχτα των Κρυστάλλων».
Αυτοί μας διοικούν σήμερα. Με την συνεργασία των κυβερνήσεων. Απ’ την κυβέρνηση του Σημίτη μέχρι σήμερα.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ