Στο Ηράκλειο ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης για την “πρόκληση των Open Malls”

Κανένα σχόλιο

Ημερίδα με θέμα “Εμπόριο και Τουρισμός: Ένας συσχετισμός με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την ελληνική οικονομία”, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Ηράκλειο.

Η ημερίδα που διεξάγεται από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, θα γίνει στο Ibis Styles Heraklion Central, την ερχόμενη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 18.00.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει η παρουσίαση της μελέτης που εκπόνησε η ερευνητική ομάδα του ΙΝΕΜΥ – ΕΣΕΕ με θέμα “Εμπόριο και Τουρισμός στην Κρήτη – Η πρόκληση των Open Malls”.

"Sponsored links"

Την ημερίδα θα προλογίσει ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανώλης Αλιφιεράκης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις