Στ. Αρναουτάκης: «Το ΔΗΠΕΘΕΚ είναι ένα θέατρο για όλη την Κρήτη»

Κανένα σχόλιο

Εκδήλωση γνωριμίας της νέας Διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕΚ με ανθρώπους του πολιτισμού και του τύπου

Στη συνεχή στήριξη του ΔΗΠΕΘΕΚ απότην Περιφέρεια Κρήτης, που χρειάζεται την έμπρακτη στήριξη όλων των φορέων του νησιού, γιαένα θέατρο υψηλής ποιότητας τέχνης-πολιτισμού που να είναι συνεχώς ανοιχτό στην κοινωνία όλης της Κρήτης και να ενισχύει τον συγκρητισμό,αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης,μιλώντας στηνεκδήλωση-γιορτή γνωριμίας που οργάνωσε η νέα διοίκηση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, παρουσία τοπικών και αυτοδιοικητικών φορέων, εκπροσώπων των τοπικών Μ.Μ.Ε. αλλά και φίλων του πολιτισμού, απ’ ολόκληρη την Κρήτη.

Ο κ.Αρναουτάκης παράλληλα με την ανάγκη στήριξης όλων των φορέων και την σημαντικότητα του ρόλου του ΔΗΠΕΘΕΚ,είπε ότι, στο νέο συμβούλιο για πρώτη φορά πρόεδρος είναι Περιφερειακός Σύμβουλος, «είναι η Περιφερειακή μας σύμβουλος η Σοφία Μαλανδράκη, η οποία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή την προσπάθεια. Το ΔΗΠΕΘΕΚ είναι ένα θέατρο για όλη την Κρήτη και εμείς από την πλευρά την δική μας υποσχόμαστε ότι σε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη του η Περιφέρεια θα είναι δίπλα.Εύχομαι στην Σοφία κάθε επιτυχία στο έργο της, όπως και στο Δ.Σ., στους συντελεστές του θεάτρου, το οποίο χρειάζεται την υποστήριξη όλων των φορέων της Κρήτης για να γίνει μια νέα κατάκτηση για το ΔΗΠΕΘΕΚ μας».

"Sponsored links"

Παράλληλα μετον Περιφερειάρχη στο ρόλο του ΔΗΠΕΘΕΚ και στην στήριξη του,δίδοντας ευχές και συγχαρητήρια στην πρόεδρο, στο Δ.Σ. στους συντελεστές,αναφέρθηκαν ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης,οι Δήμαρχοι Γιάννης Μαλανδράκης,Χαράλαμπος Κουκιανάκης,η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Πέπη Μπιρλιράκη, ο Αντιδήμαρχος ΚισσάμουΓιώργος Χαχλάκης.

«Το ΔΗΠΕΘΕΚ που χρόνια παράγει τέχνη και πολιτισμό είναι αναγνωρισμένο από όλη την χώρα με της υψηλής ποιότητας παραστάσεις τέχνης και αναπτύσσει και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες που αφορούν την καλλιτεχνική δημιουργία», είπε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Γιάννης Κουράκης,και πρόσθεσε: «Ως ΠΕΔ Κρήτης είμαστε δίπλα να βοηθήσουμε να συνεργαστούμε να χρηματοδοτήσουμε για να στηριχτεί καλά αυτός ο θεσμός και θέλω να συγχαρώ και το νέο διοικητικό συμβούλιο και την κα Μαλανδράκη και την καλλιτεχνική διεύθυνση για την σπουδαία δουλειά που κάνουν».

Η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕΚ Σοφία Μαλανδράκη ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη,τον Πρόεδρο της ΠΕΔ, τους Δημάρχους για την παρουσία τους και την στήριξη, όπως και όλουςτους παρεβρεθέντες, ανθρώπους του πολιτισμού και του τύπουστην επιτυχημένη εκδήλωση γνωριμίας. Παράλληλα η πρόεδρος ζήτησε την στήριξη όλων τωνφορέων, ενώ διαβεβαίωσε ότι το ΔΗΠΕΘΕΚ είναι το θέατρο της Κρήτης από το Λασίθι μέχρι τα Χανιά.

Συγκεκριμένα στην ομιλία της η κα Μαλανδράκη ανέφερε: «Είναι μια γιορτή γνωριμίας με τους δημοσιογράφους τον κόσμο των ΜΜΕ με όλους εσάς που μας στηρίζετε και είστε δίπλα μας. Είναι με τους ανθρώπους που στηρίζουν το θέατρο. Είναι μια συνάντηση γνωριμίας και επίσης για να γνωρίσετε τα μέλη, τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς της παράστασης «Γιοι και κόρες» η οποία θα έχει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου στα Χανιά και σας καλούμε όλους. Το θέατρο Κρήτης με Περιφερειακή πλέον στήριξη και με έναν άνθρωπο που έρχεται από την μεριά της Περιφέρειας ως περιφερειακός σύμβουλος που εισηγείται στο ΔΗΠΕΘΕΚ ελπίζουμε στην εξωστρέφεια του θεάτρου να είναι το θέατρο της Κρήτης από το Λασίθι μέχρι τα Χανιά».

Από την πλευρά της η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου κα Έφη Θεοδώρου παρουσίασε το σκηνοθέτη Γιάννη Καλαβριανό και τους ηθοποιούς της νέας παράστασης του θεάτρου «γιοι και κόρες» που θα κάνει πρεμιέρα στα Χανιά στις 6 Μαρτίου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις