ΣΥΡΙZA: Ο Γιώργος Σταθάκης θα είναι κανονικά υποψήφιος στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Το τελευταίο διάστημα «είδαν το φως» δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Γιώργος Σταθάκης δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές γιατί θα μετακινηθεί σε υψηλή θέση διεθνούς οργανισμού και πιο συγκεκριμένα στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Ωστόσο αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα, τόσο με το περιβάλλον του υπουργού, όσο και με ανώτερες κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας θα δώσει κανονικά τη μάχη του σταυρού στα Χανιά. Μάλιστα, ουδέποτε ετέθη θέμα μετακίνησής του στο εξωτερικό.

"Sponsored links"

Σημειώνεται ότι ο κ. Σταθάκης εκλέγεται συνεχώς με το ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά από το 2012. Τον Ιανουάριο του 2015 είχε εκλεγεί πρώτος βουλευτής με 20.456 σταυρούς έναντι 15.646 του Παύλου Πολάκη και 11.258 της Βάλιας Βαγωνάκη. Το Σεπτέμβριο, δε, του 2015 οι εκλογές είχαν γίνει με λίστα.

cnn.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις