Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: “Αναγκαίο το εμβόλιο”

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 29/12, η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενάντια του SARS-COV-2 που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ σε συνεργασία με την Επιτροπή Λοιμώξεων του νοσοκομείου, προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τα οφέλη, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολιασμού.

Η ενημέρωση έγινε από την Επιτροπή Λοιμώξεων, και συγκεκριμένα από τον αναπληρωτή καθηγητή παθολογίας, κο Δ. Κοφτερίδη, τον καθηγητή μικροβιακής παθογένεσης, κο Γ. Χαμηλό και τον εξειδικευόμενο λοιμωξιολόγο, κο Π. Ιωάννου. Απαντήθηκαν πολλά από τα ερωτήματα που θέσανε οι υγειονομικοί εργαζόμενοι.

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ ενθαρρύνει τον εμβολιασμό, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητά του.

"Sponsored links"

Δεσμευόμαστε, μαζί με τις ενημερωτικές δράσεις του Σωματείου μας, να συνεχίσουμε τις αγωνιστικές παρεμβάσεις μας για την ουσιαστική ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου καθώς και την λήψη των αναγκαίων μέτρων για την προστασίας της υγείας, με προτεραιότητα στους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις