Σύσκεψη της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης: Εγιναν σημαντικά βήματα, πιο κοντά η συμφωνία

Κανένα σχόλιο

Συνεδρίασε χτες το βράδυ η Ομάδα Πολιτικής Διαπραγμάτευσης με την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ποιες οι διαπιστώσεις για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Στόχος η επιτυχής ολοκλήρωση του επόμενου γύρου του BG την Τετάρτη.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, διαπιστώθηκε ότι στις διαπραγματεύσεις στο Brussels Group (BG) υπήρξαν πολύ σημαντικά βήματα που φέρνουν πιο κοντά τη συμφωνία. Ο δεύτερος γύρος ξεκινά σήμερα Δευτέρα.

Στόχος όλων των πλευρών είναι μέσα στο Μάιο να υπάρξει συμφωνία στο επίπεδο του BG. Οπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, η διαδικασία προς τη συνολική συμφωνία θα έχει και ενδιάμεσα βήματα. Ένα σημαντικό εξ αυτών, θα είναι η επιτυχής ολοκλήρωση του επόμενου γύρου του BG την Τετάρτη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναγνώριση και από το Eurogroup της σημαντικής προόδου που έχει επιτευχθεί.

"Sponsored links"

left.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις