Τετ α τετ ανακριτών με Βγενόπουλο – Άναψε το πράσινο φως ο γενικός εισαγγελέας

Κανένα σχόλιο

Στην οριστικοποίηση των ονομάτων που θα περιλαμβάνει το κατηγορητήριο για τα πρώην στελέχη της Λαϊκής Τράπεζας που θα βρεθούν στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου για χειραγώγηση της αγοράς, έχουν καταλήξει ανακριτική ομάδα και γενική εισαγγελία.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ήδη έχει αποσταλεί στις Ελλαδικές αρχές αίτημα δικαστικής συνδρομής για ανάκριση του πάλαι ποτέ πανίσχυρου στελέχους της Marfin-Laiki Ανδρέα Βγενόπουλου και του στενού του συνεργάτη Ευθύμιου Μπουλούτα.

Πρόκειται ουσιαστικά για την τυπική και τελευταία πράξη πριν από την ολοκλήρωση των ερευνών και την καταχώρηση του κατηγορητηρίου για τις υποθέσεις οι οποίες σε διοικητικό επίπεδο διερευνήθηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η οποία επέβαλε πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε πρώην στελέχη της Λαϊκής Τράπεζας. Επιθυμία της ανακριτικής ομάδας που διερευνά το ευρύτερο σκάνδαλο κατάρρευσης της Κυπριακής οικονομίας είναι οι καταθέσεις να ληφθούν από τους δικούς της απεσταλμένους. Σε περίπτωση που δεν συναινέσουν οι Ελλαδικές αρχές οι καταθέσεις θα ληφθούν από ανακριτές στην Ελλάδα και θα δοθεί αντίγραφο στο Κυπριακό κλιμάκιο.

"Sponsored links"

Εφημερίδα «Πολίτης»

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις