Τι θέλει στην Κρήτη ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Κανένα σχόλιο

Mε τον Υπαρχηγό Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Ματθαιόπουλο, συναντήθηκαν χθες εκπρόσωποι της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης, παρουσία του Περιφερειακού Διοικητή Κρήτης Αρχιπύραρχο Μαραγκάκη Ιωάννη και τον Διοικητή Νομού Ηρακλείου Πύραρχο Δαμουλάκη Εμμανουήλ.

Στη συνάντηση, όπως ανακοινώθηκε από την Ένωση, συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Κρήτης, όπως:

  1. Συντήρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού και οχημάτων
  2. Μέσα ατομικής προστασίας
  3. Υπερεργασία προσωπικού-Επιφυλακές
  4. Αναδιάρθρωση των υπηρεσιών στην Περιφέρεια Κρήτης
  5. Βαθμολογική εξέλιξη υπαλλήλων-Μισθολόγιο
  6. Προκήρυξη σχολής Αρχιπυροσβεστών
  7. Ανακατανομή της οργανικής δύναμης στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Κρήτης με αφορμή την ενσωμάτωση-μονιμοποίηση των πρώην τριετών υπαλλήλων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις