Το διαφημιστικό για το νερό ΖΑΡΟΣ που προέβλεψε τις στενές επαφές με UFO στο χωριό Ζαρός | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Μερικές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την επιστημονική φαντασία. Είναι μία έκφραση που την έχουμε ακούσει πολλές φορές. Και στην περίπτωση του χωριού Ζαρός φαίνεται ότι είναι αλήθεια.

Χθες, κάτοικοι του χωριού είπαν ότι είδαν να περνά από το χωριό τους ένας ιπτάμενος δίσκος (UFO – Unknown Flying Object).

Είπε μια γυναίκα στο apopsilive.gr: «Ήμουνα έξω στην αυλή του σπιτιού μου όταν κατά τις 10 η ώρα περίπου πέρασε από πάνω μας ένας  φωτεινός δίσκος μέχρι χάθηκε στον ορίζοντα… Αλήθεια σας λέω, αν δεν με πιστεύετε ρωτήσετε και την Παντελίνα που το είδε κι αυτή και ο άνδρας της…».

"Sponsored links"

Όμως, πριν το συγκεκριμένο περιστατικό, υπήρξε ένα προφητικό διαφημιστικό των νερών Zaros όπου ένας κρητικός που απολαμβάνει το νερό του ξαφνικά καθώς ανοίγει τα μάτια του βλέπει από πάνω του έναν ιπτάμενο δίσκο.

Θυμηθείτε το διαφημιστικό και δείτε μετά τις μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις