Το “ευχαριστώ” σε Μινωικές Γραμμές και ΑΝΕΚ Lines

Κανένα σχόλιο

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, ευχαριστεί θερμά τις Ναυτιλιακές εταιρείες ΑΝΕΚ LINES Blue Star Ferries και MΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε., για την άμεση και σημαντική ανταπόκρισή τους, προσφέροντας έκπτωση 50% στα εισιτήρια των υποψηφίων και των συνοδών τους, που μετέβησαν στην Αθήνα για να εξεταστούν στις Προκαταρτικές Εξετάσεις των Σωμάτων Ασφαλείας και πρόκειται να μεταβούν για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι Ναυτιλιακές Εταιρείες με την ενέργειά τους αυτή, απέδειξαν έμπρακτα ότι, εκτός από την εξυπηρέτηση που προσφέρουν καθημερινά επί σειρά ετών στο επιβατικό κοινό  και παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, έχουν κοινωνική παρουσία και προσφορά, στηρίζοντας σε τοπικό επίπεδο τους υποψήφιους και τις οικογένειες τους.

Με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα είναι κοντά μας, όποτε και όταν τους χρειαστούμε, τους ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μία φορά και ευχόμαστε καλά ταξίδια.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις