Το ΚΚΕ φέρνει πρόταση νόμου για κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων

Κανένα σχόλιο

Πρόκειται για πρόταση που είχε καταθέσει στην Βουλή το καλοκαίρι του 2012 και είχε συζητηθεί στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής τον Οκτώβριο του ίδιου έτους

Σε πολιτικό καναβάτσο επιχειρεί να βάλει την κυβέρνηση το ΚΚΕ με μια σειρά κοινοβουλευτικών πρωτοβουλιών που στοχεύουν στο να δείξουν πιθανές αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ πριν και μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΟ του Περισσού αναμένεται να επανακαταθέσει τις επόμενες ημέρες την πρόταση νόμου «Κατάργηση των μνημονίων, του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015 και των εφαρμοστικών τους νόμων -καταγγελία των δανειακών συμβάσεων που έχουν ως προαπαιτούμενο την εφαρμογή των μνημονίων».

"Sponsored links"

Πρόκειται για πρόταση που είχε καταθέσει στην Βουλή το καλοκαίρι του 2012 και είχε συζητηθεί στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Η πρόταση νόμου δεν εισήχθη στην Ολομέλεια καθώς καταψηφίστηκε από την τότε πλειοψηφία. Ωστόσο, στην επιτροπή ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι την υπερψηφίζει.

protothema.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις