Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων σχετικά με τη χρήση των κτηρίων στο λόφο Καστέλλι

Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 416 Απόφαση, που έλαβε κατά τη συνεδρίαση της 9ης Σεπτεμβρίου 2020, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος σχετικά με τη χρήση των κτηρίων στο λόφο Καστέλλι. Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στο ψήφισμα:

  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων τάσσεται υπέρ του Δημόσιου χαρακτήρα της χρήσης των κτηρίων στο λόφο Καστέλλι.
  2. Λόγω της ιδιαιτερότητας και σοβαρότητας του θέματος, προτείνεται να συζητηθεί το συντομότερο δυνατόν σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις