Τριπλάσια κέρδη για την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων το 2018 | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Με τριπλάσια κέρδη και αύξηση στις καταθέσεις έκλεισε ο απολογισμός του 2018 για την συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων. Το πρωί πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική τακτική συνέλευση των μετόχων όπου ο πρόεδρος Μιχάλης Μαρακάκης, ανέλυσε τα οικονομικά στοιχεία του περασμένου έτους και τον προϋπολογισμό του 2019, υπογραμμίζοντας ότι η τράπεζα πέτυχε όλους της τους στόχους. .

Σε ότι αφορά στις θυγατρικές εταιρίες της Τράπεζας όπως είναι η ΑΒΕΑ αλλά και η συμμετοχή της στο σχήμα της ΕΤΑΝΑΠ, ο κύριος Μαρακάκης σημείωσε ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της επιχειρηματική πορεία.

Παράλληλα το μεγάλο αγκάθι για τις τράπεζες αλλά και για τους δανειολήπτες παραμένουν τα κόκκινα δάνεια.

"Sponsored links"

Τέλος η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων αριθμεί 26.000 μέλη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις