Τσακώθηκε με τη γυναίκα του, περπάτησε 250 χλμ για να ηρεμήσει, αλλά επέστρεψε θυμωμένος επειδή έφαγε και πρόστιμο 400 ευρώ λόγω κορωνοϊού

Κανένα σχόλιο

Ένας Ιταλός άνδρας μετά από έντονη διαμάχη που είχε με τη σύζυγό του, φουλ εκνευρισμένος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι για να ξεδώσει. Μάλιστα έκανε την τολμηρή επιλογή να μην πάρει αυτοκίνητο, αλλά να το πάρει με τα πόδια. Φαίνεται πως ο θυμός του ήταν τόσο μεγάλος που τελικά περπάτησε συνολικά 250 χιλιόμετρα από το βορρά προς το νότο της χώρας, και πιο συγκεκριμένα από την πόλη Κόμο στην οποία μάλιστα επικρατούσε χιονιάς πριν από 4 ημέρες, έως το παραλιακό θέρετρο Φάνο στην Αδριατική!

Ο 48χρονος περπάταγε κάθε μέρα και μάλιστα έκανε περίπου 35 χλμ τη μέρα, ενώ περπατούσε ακόμα και τα μεσάνυχτα. Τελικά είχε και την ατυχία να πέσει σε μπλόκο της αστυνομίας για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων όπου βέβαια δεν απέφυγε το πρόστιμο των 400 ευρώ! Κι αυτό γιατί στην Ιταλία υπάρχει κάτι ανάλογο με την Ελλάδα, δηλ. απαγορευτικό μετακίνησης από τις 10μμ ως τις 5πμ.

Οι αρχές ανακάλυψαν ότι η σύζυγός του είχε ήδη αναφέρει ότι ο άνδρας έλειπε από το σπίτι εδώ και μια εβδομάδα, λέγοντας στην αστυνομία ότι είχε φύγει με τα πόδια μετά από τσακωμό που είχαν και δεν είχε επιστρέψει.

"Sponsored links"

Διπλά άτυχος ο 48χρονος, αφού και τσακώθηκε άσχημα με τη γυναίκα του, και τελικά ξαναγύρισε θυμωμένος σπίτι αφού «φορτώθηκε» με «αλμυρό» πρόστιμο!

The man went on a 280-mile walk that lasted seven days to calm down after arguing with his wife

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις