“Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται”: Νέο σποτ Μαξίμου – Πρωταγωνιστεί ο Αλέξης Τσίπρας

Κανένα σχόλιο

Το μήνυμα για έξοδο από την κρίση και τα Μνημόνια περνάει μέσα από το νέο του σποτ το Μέγαρο Μαξίμου. Το καινούργιο σποτ, είναι ένα ακόμα, απ’αυτά που το επιτελείο του Πρωθυπουργού, ονομάζει «Ήταν δίκαιο και έγινε Πράξη» και παρουσιάζει τις επιτυχίες της κυβέρνησης.

«Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται λέει ο Πρωθυπουργός ενώ παρουσιάζονται πλάνα όπου ο Αλέξης Τσίπρας χαιρετά δια χειραψίας ή μιλά με διεθνείς ηγέτες. “Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», λέει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που είναι και ο πρωταγωνιστής του βίντεο.

Το βίντεο συνοδεύουν πλάνα από συναντήσεις κορυφής που έχει κάνει ο Αλ. Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου. Ομπάμα, Πούτιν, Μακρόν, Γιούνκερ, Μοσκοβισί, είναι μερικά από τα πρόσωπα που «παίζουν» στο νέο κυβερνητικό σποτ.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις