Τ.Ε. Χανίων ΚΚΕ για επεισόδιο στο Δήμο Πλατανιά:«Αν νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες, είναι βαθιά νυχτωμένοι»

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ καταδικάζει και καταγγέλλει την “απαράδεκτη, τραμπουκική” συμπεριφορά Αντιδημάρχου του Δήμου Πλατανιά, που έλαβε χώρα μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά  την Τρίτη 16-10-2018.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο:

Ο εν λόγω Αντιδήμαρχος με προπηλακισμούς, απειλές, λεκτική βία, ύβρεις και  χειροδικία κινήθηκε μετά το πέρας τις  συνεδρίασης,   απρόκλητα και  αναίτια  εναντίων στελεχών του ΚΚΕ που παρίσταντο  στην συνεδρίαση.

"Sponsored links"

Φαίνεται, η δυσκολία να ενσωματώνουν  το λαό  στην  εφαρμοζόμενη κυρίαρχη πολιτική τους οδηγεί να στραφούν σε τραμπούκικες  συμπεριφορές για να επιβληθούν και να τρομοκρατήσουν την δράση και παρουσία  των αιρετών και των στελεχών του ΚΚΕ στην περιοχή.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα τέτοιον συμπεριφορών,  καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιου Πλατανιά να καταδικάσει τέτοιες μεθόδους,λογικές και συμπεριφορές, καθώς και τους εν λόγω εκφραστές τους, τους  οποίους παραθέτουμε στην κρίση των δημοτών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις