Υπογραφή συμβάσεων 2 εκ. ευρώ από τον Περιφερειάρχη στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης  ευρισκόμενος σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων υπόγραψε συμβάσεις έργων, υποδομής-αποκατάσταση οδικού δικτύου, προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού στο δημόσιο ΙΕΚ Αποκορώνου, για αποπεράτωση-εξοπλισμό μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων “Παναγία Γοργοηπήκοος», για έργο στην Αγυιά, συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ.

Η υπογραφή των συμβάσεων από τον κ. Αρναουτάκη έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Χανίων Νίκου Καλογερή των Αντιπεριφερειαρχών Αντώνη Παπαδεράκη, Τάσου Κουρουπάκη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου Κυριάκου Κώτσογλου, του Δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, του προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης Σπύρου Σοφιανού, της Γεν. Δντριας Αναπτυξιακού προγραμματισμού Περιβάλλοντος και υποδομών της Περιφέρειας Κρήτης Ελένης Δοξάκη, του Δ/ντη του ΙΕΚ Αποκορώνου -Περιφερειακού συμβούλου Ανδρέα Κοκλινού του Περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μανούσακα, της Ηγουμένης της Μονής Χρυσοπηγής Θεοξένης και αναδόχων των έργων.

Συγκεκριμένα οι συμβάσεις αφορούν: Χρηματοδότηση περίπου 700.000 € για επείγουσα αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Χανίων από φυσικές καταστροφές του Φεβρουαρίου του 2019.

"Sponsored links"

Σύμβαση για αποπεράτωση κτιριακών επεκτάσεων, διαμόρφωσης περιβάλλοντα χώρου και προμήθεια εξοπλισμό μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων «Παναγία Γοργοηπήκοος», προϋπολογισμού 831.820 € με συγχρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα 2014-2020.

Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας με ΤΕΕ και Αναπτυξιακή εταιρεία Κρήτης Α.Ε για την λειτουργία, εποπτεία, φύλαξη και επισκεψιμότητα κτιρίου, μικρού υδροηλεκτρικού σταθμού Αγυιάς και αναψυκτηρίου προϋπολογισμού 420.000 €

Προγραμματική σύμβαση προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού εργαστηρίων στο δημόσιο ΙΕΚ Αποκορώνου προϋπολογισμού 65.000€.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις