Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
Ένα συγγνώμη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις μας οφείλουμε σε όλους προκαταβολικά. Έτσι και για όσα φιλοξενήσαμε που αφορούν τον κ. Κόκκαλη σχετικά με τη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, όπως πληροφορηθήκαμε από πρώτο χέρι τα διαμοιφθέντα, έχουν άλλες άκρες και μέσες, για τις οποίες εμάς δεν μας πέφτει λόγος, αφού δεν είμαστε με κανέναν κεφαλαιούχο και προνομιούχο του συστήματος.
Από την άλλη η NEA TV καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συγκυρίας και γι’ αυτό αξίζει ένας έπαινος στους συντελεστές της

ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
Φύλλο δεν κουνιέται σε σχέση με το παρελθόν. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι προεκλογική περίοδος, είναι κυνήγι της καρέκλας.
Εξ ου και η απάθεια του κόσμου. Ο πολύς κόσμος δεν συμμετέχει ούτε κατά διάνοια στα δρώμενα. Έχει πάρει χαμπάρι ότι όλα γίνονται για την καρέκλα και κανείς δεν θα προστρέξει να απαλύνει την δικιά του τραγική καθημερινότητα.
Κατά τα άλλα η Δημοκρατία σκίζει…

ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
Ένα σωρό «νταβατζήδες» κυνηγούν τις επιχειρήσεις. Αν έχεις ραδιοφωνικό σταθμό θα σε κυνηγούν ΕΕΤΤ, ΓΑΙΑ, ΑΕΠΙ και άλλοι και άλλοι…
Καλή δύναμη κι όποιος αντέξει!

"Sponsored links"

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις