Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Καταγγελίες για διαδικτυακό μπούλινγκ και εκβιασμούς με ροζ βίντεο που την οδήγησαν στην αυτοκτονία

Κανένα σχόλιο

Στην Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης προσφεύγουν ξανά οι γονείς της φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά που έχασε τη ζωή της κάτω από περίεργες συνθήκες και µετά από σκληρό διαδικτυακό µπούλινγκ και «ροζ» εκβιασµό που υπέστη, όπως ισχυρίζονται οι δικοί της.

Σήµερα το πρωί οι γονείς της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεµτζή, αναµένεται να έχουν συνάντηση στο ∆ικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης µε την εισαγγελέα που χειρίζεται την έρευνα για το θάνατό της. Πρόσφατα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος Βορείου Ελλάδος ολοκλήρωσε τη συγκέντρωση του υλικού και επέστρεψε τη δικογραφία στην Εισαγγελία που συνεχίζει την προκαταρκτική εξέταση. Ερευνάται αν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήµατα, όπως εγκληµατική οργάνωση, παράνοµη βία, και παραβάσεις του νόµου περί προσωπικών δεδοµένων.

«Η οικογένεια όρισε ραντεβού για να συναντηθεί µε την εισαγγελέα, τη ∆ευτέρα. Μας έχουν στο σκοτάδι και µέχρι σήµερα υπάρχουν τόσες εισαγγελικές παραγγελίες για έρευνες οι οποίες πρέπει να καταλήξουν κάπου. Μας κουράζει ψυχολογικά αυτή η αναµονή και µας ενδιαφέρει να λάµψει η αλήθεια» ανέφερε στο «Εθνος» ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης. Με βάση καταγγελίες που έκανε η µητέρα της Λίνας σε τηλεοπτική εκποµπή, λέγοντας ότι άγνωστοι δράστες εκβίαζαν την κόρη της ότι θα δηµοσιοποιήσουν ερωτικό υλικό που διέθεταν για αυτήν ενώ την πίεζαν να κάνει πράγµατα παρά τη θέλησή της, η υπόθεση ανασύρθηκε από το αρχείο τον ∆εκέµβριο 2017.

"Sponsored links"

Η Λίνα Κοεµτζή βρέθηκε νεκρή µπροστά στη φοιτητική εστία του ΑΠΘ, στις 26 Νοεµβρίου 2016, και ο θάνατός της αποδόθηκε σε πτώση από ύψος. Η µητέρα της άτυχης φοιτήτριας, σύµφωνα µε παλαιότερες δηλώσεις της, αµφισβητεί ότι η κόρη της πήδηξε µόνη της, αλλά πιστεύει ότι την έσπρωξαν και ότι κρύβεται κάποιο κύκλωµα πίσω από αυτή την ενέργεια. Επιχειρώντας να πάρει απαντήσεις την περασµένη εβδοµάδα η χαροκαµένη µάνα ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γιαννιτσών και απειλούσε να πέσει στο κενό, αλλά τελικά πείστηκε να κατέβει, µε τη συνδροµή ειδικού διαπραγµατευτή της ΕΛ.ΑΣ.

Στο εδώλιο

Σύµφωνα µε τον κ. Ξυλουργίδη, την περασµένη Παρασκευή, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Γιαννιτσών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος δύο ακόµη προσώπων που παραπέµφθηκαν να δικαστούν, διά απευθείας κλήσεως, σε Τριµελές Πληµµελειοδικείο, για παραβίαση προσωπικών δεδοµένων. Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου θα καθίσει και ένας 19χρονο, ο οποίος φέρεται ότι φωτογράφησε γυµνή την κοπέλα και διακίνησε τις φωτογραφίες της, ενώ αρχικά είχε παραπεµφθεί να δικαστεί σε Μονοµελές Πληµµελειοδικείο Ανηλίκων, αλλά τελικά οι δύο υποθέσεις συσχετίστηκαν και θα εκδικαστούν µαζί. Η εµπλοκή των δύο νέων κατηγορουµένων προέκυψε από την έρευνα και την ανάγνωση µηνυµάτων που καταδεικνύουν ότι κατείχαν τις επίδικες φωτογραφίες της κοπέλας.

Έθνος

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις