Χαρές και χαμόγελα στην ΕΡΑ Χανίων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στα Χανιά, η ΕΡΑ είναι ξανά στον αέρα.

Σήμερα από νωρίς το πρωί πολίτες κατευθύνθηκαν προς τα στούντιο της ΕΡΑ Χανίων στη Σούδα, μοιράστηκαν τη χαρά των εργαζόμενων και έδωσαν συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν ώστε επί δύο χρόνια να παραμείνει ανοικτό στην κοινωνία και τους πολίτες ο σταθμός της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές της ιδιαιτερότητας των στιγμών.

"Sponsored links"

11400962_10205943709970542_3476780414120877346_n

Ποδαρικό στην πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας έκανε η δημοσιογράφος Σοφία Θεοδωράκη στις 8 το πρωί ενώ το πρόγραμμα διαμορφώνεται με ένα μείγμα αναμεταδόσεων από τους κεντρικούς της Αθήνας αλλά και εκπομπών ενημερωτικών και ψυχαγωγικών τοπικού ενδιαφέροντος.

Το βράδυ η ΕΡΑ Χανίων θα αναμεταδώσει την κεντρική εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα για την επανέναρξη λειτουργίας της ΕΡΤ.

Οι φωτός είναι από τον fb λογαριασμό της δημοσιογράφου Σοφίας Θεοδωράκη:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις