“Χρωστάμε πολλά στη Σούζαν Ίτον”: Στη Δρέσδη έγινε η κηδεία της δολοφονημένης στα Χανιά Αμερικανίδας βιολόγου

Κανένα σχόλιο
Teilnehmer der Gedenkfeier: Sachsens Ministerpräsident Michael Kretschmer (CDU, m), Gene Myers (l), Direktor und Forschungsgruppenleiter am Max Planck Institut für molekulare Zellbiologie und Genetik sowie Institutskoordinator Ivan Baines.
Η βιολόγος από το Όκλαντ των ΗΠΑ ήρθε στη Δρέσδη το 2000 για να εργαστεί στο φημισμένο Max Planck Institute for Molecular Cell Biology and Genetics (MPI-CBG), όπου ο άντρας της είναι ένας από τους διευθυντές. Ως καθηγήτρια στο Κέντρο Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο της Δρέσδης είναι εξαιρετικά σημαντική στην επιτυχία του Πανεπιστημίου στην Πρωτοβουλία Αριστείας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις