“Χρώματα κι Αρώματα” στα Ανώγεια για τον αξέχαστο Ψαρονίκο παρουσία Ψαραντώνη

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε την Παρασκευή 3 Ιουλίου στο θέατρο Νίκος Ξυλούρης το Μουσικό Σχολείο Βόλου και το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου και παρακολουθήσαμε τη μουσική παράσταση «Χρώματα και Αρώματα» αφιερωμένη στον αξέχαστο Νίκο Ξυλούρη.

Με τη συμμετοχή 110 περίπου μαθητών και καθηγητών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Χατζηποτέλη Παναγιώτη απολαύσαμε έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη από το Μουσικό Σχολείο Βόλου. Η βραδιά έκλεισε με παραδοσιακά συρτά από το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση του χωριανού μας Στέφανου Χαιρέτη καθηγητή στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.

Τη βραδιά χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος  Ανωγείων κ. Βασίλης Σμπώκος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, οι σκέψεις μας, το μυαλό μας, να βρίσκεται στους σπουδαίους αυτούς Έλληνες που με το έργο τους ανάδειξαν την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου εμψυχώνοντας μας. Η φωνή του Ψαρονίκο ήχησε σε μια άλλη δύσκολη εποχή για την πατρίδα μας και έγινε διαχρονικό σημείο αναφοράς στο καθημερινό αγώνα του Έλληνα για επιβίωση. Οι Ανωγειανοί είμαστε υπερήφανοι που ο άνθρωπος αυτός γεννήθηκε και μεγάλωσε σε αυτόν εδώ τον κακοτράχαλο τόπο.»

"Sponsored links"

Ξεχωριστό χρώμα έδωσε στη βραδιά η παρουσία του Ψαραντώνη που για άλλη μια φορά μας ταξίδεψε και μας συγκίνησε με τη λύρα του στη βραδιά αφιερωμένη στον αδερφό του , Ψαρονίκο.

11701100_993467017370922_4701495157978084809_n

anogi.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις