18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Αγωγή εργαζομένων ΕΡΤ/ΕΡΑ στο Ηράκλειο εις βάρος του ελληνικού δημοσίου

Ημερομηνία:

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 εκδικάζεται στο Ηράκλειο η αγωγή  των εργαζομένων της ΕΡΤ/ΕΡΑ Ηρακλείου κατά του Ελληνικού Δημοσίου για την πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να κλείσει  τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ λόγω της ιδιαίτερης σημασίας της συγκεκριμένης δίκης, απηύθυνε πρόσκληση στους Προέδρους της ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΘ-ΣΕ-Ε και ΕΣΠΗΤ προκειμένου να παραστούν ώστε  να συνδράμουμε από κοινού στην προσπάθεια των συναδέλφων.

Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή από όλους και οι εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου θα δώσουν δυναμικό παρών στην κρίσιμη δικαστική διαδικασία.

Την προηγουμένη, Κυριακή 17 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Προέδρων των Ενώσεων και της Ομοσπονδίας.

Η συνάντηση θα γίνει στις 11.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Λατώ» του Ηρακλείου και πέραν του ζητήματος της ΕΡΤ θα συζητηθούν εκτενώς τα βασικά προβλήματα που ταλανίζουν τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ