16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Νέας Χώρας: Σύσσωμη η Νέα Χώρα να διεκδικήσει το οικόπεδο της πρώην ΑΒΕΑ

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Νέας Χώρας καλεί τους διοργανωτές της “Γιορτής Σαρδέλας” να συμπαραταχθούν στον αγώνα ώστε το οικόπεδο της πρώην ΑΒΕΑ να παραμείνουν σε χρήση από τους κατοίκους της περιοχής.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Ως Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Νέας Χώρας, καλούμε τους υπόλοιπους συλλόγους και τους εκκλησιαστικούς παράγοντες της συνοικίας, που διοργανώνουν την «Γιορτή της σαρδέλας» ή “Sardine Festival”, δηλ. το Σύλλογο Καταστηματαρχών και Ξενοδόχων, τον Εξωραϊστικό και Μορφωτικό Σύλλογο, το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων, το Σύλλογο Χειμερινών Κολυμβητών “Ο Χάρακας”, την Ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και την Ενορία Αγίας Αικατερίνης, να συμπορευτούν μαζί μας στον αγώνα για την ακύρωση της απαράδεκτης απόφασης της 24-7-2019 του πρώην δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου, να παραδώσει στην τράπεζα Χανίων (ενώ μπορούσε κι έπρεπε να το αγοράσει) το οικόπεδο 3 στρεμ. στη γωνία Ακτή Κανάρη και Γερασ. Παρδάλη βόρεια από τα σχολεία που έχει χαρακτηριστεί από το σχέδιο πόλης «ως χώρος για την ανέγερση εγκαταστάσεων κοινωφελούς σκοπού», χώρος αθλοπαιδιών και πρασίνου.

Ήδη κι άλλοι φορείς, σύλλογοι, σωματεία και συλλογικότητες των Χανίων, έχουν συμπαραταχθεί στον δίκαιο αγώνα για την απόδοση του οικοπέδου, στη νεολαία, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Νέας Χώρας και της πόλης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...