19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Απαντά ο Πολάκης στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: “Kαθίστασθε πλέον προβλέψιμοι “

Ημερομηνία:

Συνέχεια στην κόντρα με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δίνει ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης.

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

  • διάβασα την ανακοίνωση σας
  • καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσύνης μιλάτε για “θεσμική εκτροπή”
  • Πριν βγάλετε την ανακοίνωση, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ πως: από τις 31/12/18 έχω αποστείλει ως αν. Υπουργός Υγείας τέσσερις (4) αναφορές προς την Εισαγγελία του Αρείου πάγου για κάθε μία από τις υποθέσεις που αναφέρονται στην ανάρτηση, ζητώντας να υπάρξει ΑΡΜΟΔΙΩΣ ο προβλεπόμενος ΕΛΕΓΧΟΣ, καθώς κατά την εκτίμηση μου οι υποθέσεις αυτές ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ
  • Εγώ δε μίλησα για «πολιτικό χρόνο» όπως τεχνηέντως αναφέρει η ανακοίνωση σας, αλλά για ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ !!!
  • Μια που το έφερε η κουβέντα, πιστεύω πως αναγκαίο θα ήταν η “κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου” να ρυθμιστεί (για τέτοιες υποθέσεις τουλάχιστον) να μετράει σε μήνες και οχι σε δεκαετίες όπως το παρελθόν (π.χ. Siemens – C4i, κλπ)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ