19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Γυναίκα που έγινε άντρας έμεινε έγκυος και γέννησε αγοράκι

Ημερομηνία:

Ένας τρανσέξουαλ γέννησε πριν από λίγους μήνες ένα αγοράκι και μίλησε στην βρετανική Mirror για τη συναισθηματική «αναταραχή» που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ο Wyley Simpson, 28 ετών, δήλωσε πως έμεινε σοκαρισμένος και ανήσυχος, αφού διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος.

Όχι μόνο είχε αρχίσει τη μετάβασή του για να γίνει άνδρας, αλλά δεν αισθάνθηκε έτοιμος να έχει μωρό με τον αρραβωνιαστικό του Stephan Gaeth, επίσης 28 ετών.

Ωστόσο, αποφάσισε να συνεχίσει με την εγκυμοσύνη του.

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018, ο Wyley γέννησε τον γιο του, Rowan, με καισαρική και δήλωσε πως τελικά άξιζε τον κόπο.

Τώρα, το ζευγάρι μόλις γιόρτασε τους πρώτοιυς έξι μήνες ζωής του γιου τους.

Ο Wyley όταν ακόμα ήταν Whitney

Ο Wyley, από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, δήλωσε: «Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο κάποιος να βλέπει έναν έγκυο άντρα να περπατάει στο δρόμο, γι ‘αυτό δέχθηκα επικρίσεις – μου είπαν ότι δεν θα είμαι ποτέ άνδρας, γιατί οι άντρες δεν φέρνουν μωρά στον κόσμο.

«Ανησυχούσα γιατί αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά ήμουν επίσης νευρικός γιατί έπρεπε να ασχοληθώ με το στίγμα του να είμαι έγκυος».

Παρά το γεγονός ότι ήταν ευγνώμων που μπορούσε να φέρει στον κόσμο το δικό του παιδί, ο Wyley εξηγεί ότι χάρηκαν για το γεγονός αφού γεννήθηκε ο Rowan.

Είπε: «Μόλις εξαφανίστηκε η κοιλιά της εγκυμοσύνης και ήμουν ικανός να ξαναρχίσω τις ορμόνες μου, ένιωσα καλά για όλα. Είμαστε πλέον ένα γκέι ζευγάρι με ένα μωρό».

reader.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαρινάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...

Δήμος Χανίων: Ενημέρωση για τους πολιτικούς γάμους

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι το Γραφείο των...