16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Δεν απέκλεισε την αύξηση της τιμής του ρεύματος ο Γ. Σταθάκης

Ημερομηνία:

Στην ερώτηση αν «υπάρχει θέμα αύξησης του ρεύματος το επόμενο διάστημα» ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  Γιώργος Σταθάκης, απάντησε: «όχι είναι η απάντηση αλλά τα co2 (εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα) πιέζουν λίγο την κατάσταση . Εκεί έχουμε μια κοινή αντίληψη να αφήσουμε να περάσουν τρεις – τέσσερις μήνες και να δούμε τι αντίκτυπο έχουν. Κι αν δεν πέσουν οι τιμές των co2 θα δούμε τι θα κάνουμε…».

Στην επισήμανση πως αυτό αφήνει το ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του ρεύματος υποστήριξε: «Εάν από το 9 πάμε στο 22, που ήταν πριν ένα μήνα, ήταν ανησυχητικό. Τώρα έπεσε στο 14, στο 15, δεν είναι τόσο ανησυχητικό. Άρα περιμένουμε να κλείσει ένα τρίμηνο – τετράμηνο να δούμε ποια είναι αποτύπωση του κόστους των co2».

Τις παραπάνω δηλώσεις έκανε  ο Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στο Νews24/7 (88,6) και στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

imerodromos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ