18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Δολοφονήθηκε η 4χρονη Άννυ – Δράστης ο βιολογικός της πατέρας σύμφωνα με την ΕΛΑΣ

Ημερομηνία:

Τραγική εξέλιξη δυστυχώς επιφύλασσε η υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το 4χρονο κοριτσάκι δολοφονήθηκε από το βιολογικό του πατέρα.

Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ανακριτής σε βάρος του πατέρα της 4χρονης Άννυ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι εκείνος που δολοφόνησε το μικρό κορίτσι και σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του.

Ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή για να του ασκηθεί δίωξη.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος ο πατέρας έχει δολοφονήσει το παιδί αξιοποιώντας την κατάθεση ενός μάρτυρα – “κλειδί” αλλά και στοιχεία που αναλύθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Ως μάρτυρας κλειδί φαίνεται ο ομοεθνής που φιλοξενούσε ο πατέρας της 4χρονης στο σπίτι του, ο οποίος αποκάλυψε στους αστυνομικούς τι πραγματικά συνέβη στην Άννυ, ενώ η μητέρα της έλειπε στο εξωτερικό.

Νωρίτερα, οι αρχές εντόπισαν ίχνη αίματος σε ένα από τα δείγματα που είχαν ληφθεί από το σπίτι του δράστη στην οδό Μιχαήλ Βόδα.

Αύριο, Τρίτη, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη

koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ