16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Είμαι μαθητής τρίτης λυκείου από το σχολείο στο Ηράκλειο που αποκαλέσατε “ρακάδικο” κι αυτά έχω να σας πω

Ημερομηνία:

Ο Νίκος Κτιστάκης είναι μαθητής τρίτης λυκείου σε Λύκειο του Ηρακλείου. Αυτή την επιστολή δημοσίευσε στη σελίδα για τις καταλήψεις που υπάρχει στο facebook και αυτά έχει να πει, για την Ελλάδα που ζούμε, για την παιδεία που έχουμε, για το σχολείο του που το αποκάλεσαν “ρακάδικο”.

Διαβάστε την επιστολή:

Kαλησπέρα σε όλα τα μέλη της ομάδος!!

Ειμαι μαθητής τρίτης λυκείου από το γνωστό πιστεύω σε εσάς σχολείο που χαρακτηρίστηκε ως “ρακαδικο”. To Λύκειο Λιμένος Χερσονήσου Ηρακλείου Κρητης!

Αρχικά, οπως ειπαν οι ‘υποκινητές’ το καινουργιο σύστημα προωθεί την βαθμοθηρία και “καταστρέφει” τα παιδικά μας χρονια!

Aυτο ειναι αληθεια! Ωστόσο αυτά δεν αλλάζουν στο παλιο σύστημα!

Προσωπικά, η σχολή που θελω να πετύχω ειναι 18.700 μόρια! Και μπορώ να πω πως διαβάζω περισσότερες απο 6 ωρες που ειπε ο κ. Αδωνης Γεωργιαδης!

Όλη αυτή η χρονιά, οπως ξέρουνε και οι συνομήλικοί μου, θα ειναι πιεστική, γεμάτη άγχος, δημιουργώντας θέματα υγείας, οπως αναφέρθηκε!

Για να ανταπεξέλθεις σε αυτη την “τελευταία” χρονιό όμως, πρέπει να έχεις σωστές βάσεις από την πρώτη λυκείου! Αυτό πάει να πει πως η προσπάθεια, αν θες να πετύχεις, είναι αναγκαστική!

Άλλοι άρχιζαν τα φροντιστήρια απο πρώτη λυκείου, άλλοι απο δευτέρα και σε μεμονωμένες περιπτωσεις από την τρίτη ή και ακομα ενα τρανό παραδειγμα απο το σχολειο μου: ΚΑΘΟΛΟΥ!

Ωστοσο η εκπαίδευση στο Ελλαδιστάν ειναι ΑΘΛΙΑ! Επόμενως δεν μπορει ο κ. Άδωνης Γεωργιαδης να λέει “με αυτο το σύστημα δουλεύουν ολες οι χωρες”.

Γιατί όλες οι αλλες χώρες ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ κατι που εμεις ΕΙΧΑΜΕ αλλα ΔΕΝ μπορέσαμε να διατηρήσουμε!!!

Σε ολες τις άλλες χώρες υπαρχει ενα σωστο σύστημα Το οποίο δεν ‘μπάζει’ απο παντού.Και δεν αναφέρομαι μονο στο εκπαιδευτικό σύστημα αλλα σε ολο το πακέτο!!

Εκει οι ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ και δεν χαϊδεύονται!! Το βασικότερο; Υπαρχει ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! Ετσι λοιπον “τα μεταξωτά βρακιά ΘΕΛΟΥΝ και επιδέξιους κωλους”

"google ad"

Γι’αυτο ξεκινήστε απο τα απλα πραγματα και αφηστε εμάς για το τελος! Οπως; ΦΤΙΑΞΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ!

Πιο απλα; ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ “ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ”

Το μονο που ξερετε να κανετε ειναι φόροι, φόροι και παλι φόροι! Ααα, ξεχασα! Και να τρώτε να λεφτα του λαού στα ομόλογα!!
~σεις λοιπον οι “σωτήρες” μας μεταρρυθμίστε πρωτα την ιδια σας την ζωη και μετα ελατε να σώσετε την “αγαπημένη” χώρα σας!!

Γιατι το καινουργιο σύστημα ΔΕΝ ειναι ικανό να ανταπεξέλθει στις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ των γονιών των μαθητών και γενικότερα? του ΛΑΟΥ!

Αν και αρχικά ήμουν κατα των καταλήψεων πιστευω πως ο αγώνας πρεπει να ΓΙΝΕΙ!!

Γιατι ετσι;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΣ αλλα και η ΒΟΛΕΨΗ μας τους άφησε να κανουν οτι θελουν! Και να φτασουν να ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Για αυτο λοιπον ΝΑΙ στις καταλήψεις!! ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ και οχι στις καταλήψεις όπως εκανε το σχολειο μου! ΤΟ ΟΠΟΙΟ για αλλη μια φορα εδωσε το δικαίωμα στα ΜΜΕ να μας ξεφωνίζουν! Γιατι αν αγώνας υποτιμάται απο τους ΙΔΙΟΥΣ τους μαθητές ΤΟΤΕ ΔΕΝ ειναι αγώνας αλλα ΧΑΒΑΛΕΣ!!

Κινητοποιήθείτε αλλα σωστα, καθαρά και οργανωμένα!! Σεβασμος στον χωρο που βρίσκεστε και σοβαρότητα!!

ΜΟΝΟ ετσι ο ΑΓΩΝΑΣ σας, ο ΑΓΩΝΑΣ μας θα παρει τις διαστάσεις που θελουμε!

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!!

Μαθητής 3ης λυκειου
ΝΙΚΟΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ
σχολειο ΛΙΜΕΝΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
γνωστό σε σας ως <<το ρακαδικο>>

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...