19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ενημέρωση δανειοληπτών στο Ρέθυμνο από την Ε.Π.Κ. Κρήτης

Ημερομηνία:

Μαζική υπήρξε η συμμετοχή των καταναλωτών -δανειοληπτών της περιοχής του Νομού Ρεθύμνου στην εκδήλωση -συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου, μετά από πρωτοβουλία της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης και με την στήριξη συνεργατών Νομικών Συμβούλων.

Η συνάντηση άνοιξε με χαιρετισμό και καλωσόρισμα της Προέδρου της Ενωσης κ. Ιωάννας Μελάκη η οποία αφού ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία τους στην εκδήλωση έδωσε τον λόγο στους δυο εκλεκτούς ομιλητές της συνάντησης στον κ.Γιώργο Παπαλά Αντιπρόεδρο, και στην κ.Ράνια Μπουρδάκη δικηγόρο.

Ο κ.Γιώργος Παπαλάς εστίασε το λόγο του, στα βήματα που πρέπει να κάνει ένας δανειολήπτης μέσα από την Ενωση, για την ένταξή του στο ν.3869/2010, όπως αυτός τροποποιήθηκε και που ενέχεται η συμμετοχή της Ένωσης δηλ. τι βοήθεια μπορεί να πάρει ένας δανειολήπτης από την Ενωση

Η κ.Μπουρδάκη αναφέρθηκε στο Δικαστικό κομμάτι της ένταξης στο νόμο 3869/2010, μετά από την μη επιτυχία της διαμεσολάβησης, και βασικά τόνισε ότι η κάθε δανειοδότηση απαιτεί εξειδικευμένη και εξατομικευμένη προσέγγιση και κάλεσε τους παρευρισκομένους να αγκαλιάσουν τις Ενώσεις Καταναλωτών, τονίζοντας πως μέσα από την συλλογικότητα και την υπεύθυνη συμβουλευτική, θα πετύχουν την σωστή πληροφόρηση και καθοδήγηση για την ένταξη τους στο Νόμο Κατσέλη.

Τέλος, αφού οι ομιλητές ολοκλήρωσαν την ενημέρωση για την διαδικασία ένταξης των υπερχρεωμένων στο Νόμο Κατσέλη, απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων που τέθηκαν από τους παρευρισκομένους δανειολήπτες.

Η συνάντηση έκλεισε βρίσκοντας και τις δυο πλευρές καταναλωτές και Ενωση ικανοποιημένους, και ανανεώνοντας το ραντεβού σε νέα μάζωξη

Η Πρόεδρος της; ΄Ενωσης

Ιωάννα Μελάκη

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...