18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Επανεμφάνιση Σαμαρά με εξωφρενική δήλωση: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την Ευρώπη!

Ημερομηνία:

Στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς.

O κ. Σαμαράς αφού ευχαρίστησε τους βουλευτές της ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρωθυπουργό λέγοντας πως κατέστρεψε την Ευρώπη.

«Σας ευχαριστώ γιατί προσφέρατε πολλά και στην πατρίδα και στη χώρα μας. Μαζί καταφέραμε να φέρουμε την Ελλάδα στην ανάκαμψη. Το έργο που κάναμε δεν πήγε χαμένο» τόνισε.

«Αγωνιζόμαστε για να μην βγουν αληθινοί οι κίνδυνοι που είχαμε επισημάνει και η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί να τους επαληθεύσει» ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός ενώ εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για τον οποίο είπε ότι θα σταθεί δίπλα του.

Καταλήγοντας ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «είμαστε η μόνη γέφυρα της Ελλάδας με την Ευρώπη, όσο η παράταξή μας παραμένει ενωμένη και όρθια, όλες οι ζημιές που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ θα διορθωθούν. Ο αγώνας τώρα μπαίνει στην πιο δύσκολη καμπή και θα τον κερδίσουμε».

newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ