18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Επιτυχής η εκδήλωση για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Κοινωνικού φροντιστηρίου  Αποκόρωνα η οποί α πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου το Σάββατο 14 / 2/ 2015 στο κέντρο Αριάδνη.
Μεγάλος αριθμός Αποκορονιωτών ανταποκρίθηκε στο ανοικτό κάλεσμα του Δημάρχου κου Κουκιανάκη, δηλώνοντας παρών στην εκδήλωση και συμμετέχοντας στην οικονομική ενίσχυση όσων συνδημοτών μας και συνανθρώπων μας στερούνται βασικά αγαθά διαβίωσης.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δήμαρχος κος Κουκιανάκης, η επιτυχία της εκδήλωσης και αριθμός συμμετοχής όλων όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αποδεικνύει την Κοινωνική Συνοχή η οποία χαρακτηρίζει τους Αποκορωνιώτες και η οποία αποτελεί εμπόδιο και ασπίδα προστασίας στην ηθική και κοινωνική καταρράκωση η οποία προκαλείται από την κρίση η οποία ταλανίζει τα τελευταία χρόνια την Χώρα μας.

Ο κος Κουκιανάκης ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ενώ δεν παρέλειψε να συνχαρεί τους καταρτιζόμενους του προγράμματος «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ», ενός από τα εννέα προγράμματα του ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ, οι οποίοι  ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου, προσέφεραν μαρμελάδες με γεύση πορτοκάλι, τις οποίες παρασκεύασαν ακολουθώντας τις οδηγίες του βραβευμένου Σέφ κου Γιάννη Αποστολάκη οι οποίες θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε συνδημότες οι όποιοι δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δύσκολης εποχής που ζούμε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ