18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ηράκλειο: Έκρηξη στο επιβατικό πλοίο Blue Horizon – Τέσσερις τραυματίες- Συνολικά 4 τραυματίες

Ημερομηνία:

Τέσσερα άτομα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρότερα, τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο επιβατικό πλοίο «Blue Horizon» στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, από την έκρηξη που σημειώθηκε σε επιστόμιο καζανιού «Blue Horizon» που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου υπάρχουν τέσσερις εγκαυματίες εκ των οποίων ο ένας, ένας 30χρονος, έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Οι άλλοι τρεις έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης του καζανιού του πλοίου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό και παρέλαβαν τους εγκαυματίες προκειμένου να τους μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ.

Η ζημιά στη μηχανή του πλοίου δεν είναι σημαντική και θα εκτελέσει το βράδυ το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για Πειραιά.

Οι συνθήκες κάτω από συνθήκες έγινε το συμβάν δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ