18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Η “Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης” εξηγεί τι σημαίνει το πανό που ανέρτησαν οι αναρχικοί περί αφεντικών και μπράβων στην πόλη – Ενεργοποιούν δομές “παράλληλης αστυνόμευσης”;

Ημερομηνία:

Ένας απρόσμενος ερμηνευτής του μηνύματος στο πανό που ανέρτησαν αναρχικοί στο Λόφο Καστέλι και στο βραχίωνα του φάρου ήρθε στο προσκήνιο.

Η “Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης”, αναφέρει ότι το μήνυμα “η πόλη δεν ανήκει στα αφεντικά και στους μπράβους” αναφέρεται στη δράση πανίσχυρων κυκλωμάτων προστασίας στα Χανιά υπό την ανοχή της τοπικής αστυνομίας.

Μάλιστα ενημερώνουν ότι και εξ αυτού, ενεργοποιούν δομές παράλληλης αστυνόμευσης

Αναφέρεται σε σχετικό κείμενο:

​Το πρόβλημα είναι ότι , σε κάποιες από τις ανωτέρω περιοχές η τοπική ΕΛ.ΑΣ δείχνει  μη ανάλογη  , ελάχιστη έως μηδενική απόδοση σε εξιχνιάσεις κυκλωμάτων προστασίας .

Ως υποσχεθήκαμε λοιπόν , ενεργοποιούμε και επιχειρησιακά τις δομές παράλληλης αστυνόμευσης , σε μια προσπάθεια να «βοηθήσουμε» τις κατά τόπου δικαστικές μα κυρίως αστυνομικές  αρχές « να ξεπεράσουν τους φόβους τους »

Οι “τρελές μπίζνες” των νονών της νύχτας  που  χρεοκοπούν μαγαζιά για… να τα αγοράσουν οι ίδιοι.

Η προστασία  που πουλάνε για να «εξασφαλίσουν » το απυρόβλητο των ελέγχων και να παρέχουν διευκολύνσεις

 Η πώληση προϊόντων  σε  μαγαζιά, που τα υποχρεώνουν να αγοράσουν.

Το σύστημα να  καταχρεώνουν τις επιχειρήσεις για να… δώσουν δανεικά με απίστευτους τόκους … κ.α

Όλη αυτή η «επιχειρηματικότητα » βρήκε τον μπελά της για ένα και μόνο λόγο.

Διαμορφώνει τις συνθήκες και το περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύσσονται λογής – λογής παραβατικές και έκνομες  συμπεριφορές , από μαύρη εργασία και δυσφήμηση του τουριστικού μας προϊόντος ,  μέχρι διαφθορά και στο τέλος , δολοφονίες. Το ισοζύγιο είναι αρνητικό για την κοινωνία.

ΟΧΙ άλλο αίμα !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

"google ad"

Τομέας , «ΔΙΚ.ΑΣΤΥ » Δικαστικής αστυνόμευσης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ