18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

ΙΟΧ και ΝΟΧ στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Ημερομηνία:

Στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών θα συμμετάσχουν ο Ιστιοπλοϊκός και ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Ξεκινούν στα Χανιά το Σάββατο 22 Ιουνίου μία σειρά από αθλητικές εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών (26η Ιουνίου). Στις δράσεις συμμετέχουν ο Ιστιοπλοϊκός και ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, το Παράρτημα Χανίων του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.) με θέμα “ΝΑΙ στον Αθλητισμό – ΟΧΙ στα Ναρκωτικά”.

Πρώτο γεγονός θα είναι ο τριήμερος ιστιοπλοϊκός αγώνας Χανιά – Γραμβούσα – Χανιά που θα ξεκινήσει το Σάββατο (22/6) και θα ολοκληρωθεί ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Την ημέρα που είναι αφιερωμένη κατά των ναρκωτικών και είναι η Τετάρτη 26 Ιουνίου θα υπάρξει περίπλους του Ενετικού Λιμένα των Χανίων με σκάφη ιστιοπλοΐας και κάνοε καγιάκ του Ι.Ο.Χ. και του Ν.Ο.Χ. ενώ αμέσως μετά θα υπάρξει συζήτηση στο Νεώριο Μόρο με θέμα “Χάρτα πρόληψης της ουσιοεξάρτησης” με κεντρικούς ομιλητές τη Βούλα Κοζομπόλη, Αντιπρόεδρο του Σ.Ε.Ο. και τον Μιχάλη Φραγκομιχελάκη, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ε.ΣΥ.Ν..

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη (27/6) και το Σάββατο (29/6) στο Κολυμβητήριο Χανίων με παρουσίαση των αθλημάτων που καλλιεργεί ο Ναυτικός Όμιλος και με Ημερίδα Τεχνικής Κολύμβησης αντίστοιχα.

Ο Ιστιοπλοϊκός και ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων απευθύνουν κάλεσμα προς όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις, υψώνοντας έτσι τη φωνή μαζί με το Ε.ΣΥ.Ν. και το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών κατά της μάστιγας των ναρκωτικών και να πούμε ένα βροντερό “ΝΑΙ” στον αθλητισμό!

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 11 το πρωί θα παρατεθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Ι.Ο.Χ. απ’ όλους όσους συμμετέχουν στις εκδηλώσεις έτσι ώστε να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και να τονιστεί η σημασία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των ναρκωτικών. 

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

 

Σάββατο 22 έως Δευτέρα 24 Ιουνίου

Τριήμερος Ιστιοπλοϊκός Αγώνας: Χανιά – Γραμβούσα – Χανιά

Αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Τετάρτη 26 Ιουνίου

19:00-20:00: Περίπλους Ενετικού Λιμένα Χανίων με σκάφη του Ι.Ο.Χ. και του Ν.Ο.Χ. με σύνθημα “ΝΑΙ στον Αθλητισμό ΟΧΙ στα ναρκωτικά”.

"google ad"

20:30: Ομιλία-συζήτηση στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων Νεώριο

Θέμα “Χάρτα πρόληψης της ουσιοεξάρτησης”

Ομιλητές:

Βούλα Κοζομπόλη – Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών

Μιχάλης Φραγκομιχελάκης – Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ε.ΣΥ.Ν.

Πέμπτη 27 Ιουνίου

19:30: Κολυμβητήριο Χανίων

Ναυταθλητικά δρώμενα και παρουσίαση αθλημάτων του Ν.Ο. Χανίων.

Σάββατο 29 Ιουνίου

10.00-12.00: Κολυμβητήριο Χανίων

Ημερίδα Τεχνικής Κολύμβησης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ