18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

«Καλούμε την κυβέρνηση μπροστά στο τρίτο κύμα της πανδημίας να αναβάλει τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία»

Ημερομηνία:

To αίτημά του να αναβληθεί η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ, το οποίο στηρίζουν επίσης ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «καλούμε την κυβέρνηση έστω και τώρα, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναβάλει τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία που δικαιολογημένα προκαλεί αντιδράσεις και κινητοποιήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας». Το αίτημα απορρίφθηκε την Τρίτη στη Βουλή από ΝΔ, Ελληνική Λύση και ΚΙΝΑΛ.

«Όταν αποκλείονται 24.000 μαθητές από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, όταν αλλάζουν οι όροι των πανελλαδικών στη μέση μιας χρονιάς που τα Λύκεια δεν πρόλαβαν να ανοίξουν, όταν αντί για προσλήψεις καθηγητών έχουμε προσλήψεις 1000 ειδικών φρουρών, τότε είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Καλούμε την κυβέρνηση μπροστά στο τρίτο κύμα της πανδημίας να αφήσει τις ιδεοληψίες της στην άκρη, να αναβάλει τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου, έτσι ώστε να μην υπάρξουν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις και να μην διοργανωθεί το σημερινό συλλαλητήριο»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ